Tiedotteet

Tiedote 15.2.2021

Sääksin alueelle uusi sopimus!

SF-Caravan Hyvinkään seutu ry on tänään 15.2.2021 allekirjoittanut Hyvinkään kaupungin kanssa 15 vuoden maanvuokrasopimuksen Sääksin leirintäalueesta. Yhdistys on hoitanut aluetta hoitosopimukseen perustuen 1996-2020.

Hyvinkään kaupunki haluaa edistää kaupungin matkailua ja näkee yhdistyksen merkittävänä toimijana ja Sääksin arvon virkistys- ja ulkoilukohteena. Alue muuttui samalla kaikille avoimeksi SF-Caravan-leirintäalueeksi. Vierailijapaikkojen osuutta tullaan lisäämään merkittävästi.

Pitkäaikainen sopimus mahdollistaa alueen pitkäjänteisen kehittämisen. Yhdistys onkin jo käynnistänyt SFC Sääksin Uudistamishankkeen, jossa lisätään vaunupaikkoja ja parannetaan vähitellen alueen palveluita. Yhdistys haluaa tarjota jäsenilleen ja kaikille matkailuajoneuvolla matkustaville SFC VihtiParkin lisäksi ympärivuotisen majoituksen ja luonnonläheisen vapaa-ajanviettopaikan myös SFC Sääksissä.

Alueella tulee olemaan käynnissä erilaisia maanmuokkaus- ja rakentamistöitä. Pyrimme kuitenkin palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Ajankohtaiset tiedot https://www.sfchyvinkaa.net/

Tervetuloa SFC Sääksiin!